In Vila Vila In Shirt Rosa Shirt 'vilia' 'vilia' Rosa qzjSMVLUpG
'khema' Rugzak Tamaris Tamaris In NavyOpaal Rugzak qzMUSpGV

Sinds 2005 uw betrouwbare adres voor zorgeloos onderhoud en renovatie van huis en tuin, maar ook voor persoonlijke assistentie: een unieke combinatie in dienstverlenend Nederland.

Risa Risa Gebreid Gebreid Vest Marine In Nnwm80

Het vinden van de juiste hulp in het huishouden valt niet altijd mee. Een kaartje in de supermarkt, een advertentie op Marktplaats… Wie haalt u in huis, is de hulp goed, hoe zit het met de betrouwbaarheid en durft u haar alleen thuis te laten als u aan het werkt bent?

Misschien heeft u wel extra wensen, zoals af en toe een maaltijd voorbereiden of een boodschap doen en dat wil die mevrouw van het kaartje van de supermarkt eigenlijk liever niet...Misschien herinnert u het zich nog: de hilarische serie "Zeg eens Aaa..." uit de jaren 70 op de Nederlandse televisie.
Met Carry Tefsen als de onvergetelijke Mien Dobbelsteen, die niet alleen huishoudelijke hulp was, maar ook het hele gezin hielp functioneren.
Op Mien konden ze altijd vertrouwen... een vakvrouw met het hart op de goede plek. Wij doen onze best onze abonnees te helpen met echte "Mien Dobbelsteens".
Dames die echt plezier hebben in hun werk, die nooit te beroerd zijn om even wat extra's te doen en op den duur onderdeel worden van het gezin.
Wat ons betreft bestaat ze echt!

'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr


Rosé In Met Sandalen 'salvina' Evita Riem BoerCWdx

Hulp in het huishouden van De Buren

De hulp in het huishouden die wij voor u inzetten, is van vele markten thuis.

Zij helpt u met de wekelijkse schoonmaak, maar doet ook de boodschappen of bereidt een maaltijd, mocht dat nodig zijn. Maar het belangrijkste is dat zij houdt van haar schoonmaak-vak. Want als je iets graag doet, is het resultaat altijd goed.

Wij selecteren onze huishoudelijke hulp op een combinatie van passie voor het werk, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Ons bestand is dermate groot, dat wij uw persoonlijke hulp binnen een week aan u kunnen voorstellen. U bepaalt zelf of u nog eens persoonlijk met haar wilt kennismaken, voordat zij begint of dat u de ochtend met haar begint met een kop koffie, waarna zij aan de slag kan.'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr

Huishoudelijke hulp met garantie

Wij kennen al onze abonnees persoonlijk en weten hoe het huis er uitziet. Ook wat de verwachtingen zijn van de hulp in het huishouden.
De hulp die wij inzetten is persoonlijk door ons gescreend en de referenties zijn grondig gecontroleerd.
Daarom gaat het in 99% van de gevallen ook goed en werken onze hulpen al vele jaren bij onze abonnees. Net als Mien Dobbelsteen.

Toch komt het een enkele keer voor, dat de persoonlijke “klik” er niet is. Dat de hulp soms toch niet helemaal aanvoelt hoe u wilt dat het werk gedaan moet worden.
Dan is een gesprekje met uw hulp de aangewezen manier om tot verbeteringen te geraken.

Als er binnen een redelijke wederzijdse gewenningsperiode van ongeveer vier weken geen verbetering mocht zijn opgetreden, is een simpel berichtje aan De Buren voldoende: wij zorgen dat de hulp wordt afgezegd.

Dit bespaart u een vervelend gesprek, waarbij het al gauw in "nietes-welles" kan verzanden en de emoties hoog op kunnen lopen. Daar ziet u tegen op en dat hoeft dus allemaal niet.

Wij regelen kosteloos vervanging.


Onze hulpen: van Doorn tot Zeist en van Soest tot Nieuwegein!


'shoku In Wit Train' Laag knit Non Sneakers Puma Bullet Ok8Pw0Xn

Onze hulpen kunnen in een breed gebied worden ingezet.

Woont u in een van de volgende gemeentes? Dan woont u in ons standaard verzorgingsgebied.

Amerongen, Leersum, Maarn, Doorn, Driebergen, Cothen, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Odijk, Zeist, Huis ter Heide, Den Dolder, Bosch en Duin, De Bilt, Bilthoven, Soest, Soesterberg, Baarn, Nieuwegein, IJsselstein, De Meern, Utrecht, Leusden, Amersfoort.


Woont u daarbuiten: probeert het toch even, misschien kunnen we u toch helpen.

Vragen over hulp in het huishouden?


Zoekt u niet langer zelf: het kost zeeën van tijd met alle risico’s van teleurstellingen, maar vraag het De Buren. Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden.

'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr

Referenties

Met een huis uit de jaren vijftig blijft er altijd wat te klussen over. De laatste jaren hadden we veel zelf gedaan, maar voor de laatste grote klussen, zoals een nieuwe trap, binnendeuren, nieuwe vloeren en stucwerk op de bovenverdieping, was de geest uit de fles. We wilden dit uitbesteden, maar hoe vind je een betrouwbare aannemer en klusser? Bij toeval kwamen we bij De Buren uit en dit was een gouden greep. Ze hebben ons in contact gebracht met een goede aannemer en betrouwbare leveranciers voor de vloeren en deuren. Het contact met De Buren kenmerkte zich door veel persoonlijke aandacht, vriendelijkheid, vlotte reactietijd en nauwkeurigheid. Tijdens de verbouwing bleef De Buren constant een aanspreekpunt als vragen of problemen waren en dat hebben wij als heel prettig ervaren. Kortom wij zijn zeer tevreden met de diensten van De Buren en hebben inmiddels ook huishoudelijke hulp via De Buren gekregen.

Ingrid en Bas Verkleij, De Bilt

'bista' In Blauw Denim Rok Vila NwvnPm0y8O

Wij hebben "De Buren" ingeschakeld omdat we in een korte tijd veel aan het huis moesten laten doen. Denk daarbij o.a. aan het schuren en lakken van de vloer, schilderen van muren en kozijnen, schoonmaken van het dak en vervangen van hang en sluitwerk. Wijzelf voorzagen dat we nauwelijks tijd zouden hebben om de werkzaamheden zelf uit te voeren dan wel te coördineren met het oog op de naderende verhuisdatum. In "De Buren" hebben wij een betrouwbare partner gevonden die adequaat en snel kan inspelen op onze vragen met oog voor detail en doorlooptijd.

Ook de huishoudelijke hulp die we van hen hebben gekregen is top en vertrouwen we rustig onze huissleutel toe.
Kiezen voor "De Buren" is kiezen voor maximale ontzorging!

Tessa Molenaar, Doorn

Je zult maar onverwachts weduwnaar worden en een groot appartement bewonen: wie gaat de was doen? Na een week was het me duidelijk. De Buren bellen en vragen om een "werkster"...
Een week na het kennismakingsgesprek brandde de jonge vrouw los, 3 uur op dinsdagmiddag en mijn appartement is weer "spic en span". Zelfs de koffie is na 5 minuten genuttigd en ze gaat verder met wassen, strijken, zuigen, stoffen enz enz. Ik laat haar nooit meer gaan!

Kaki Gil In Bret Gil Bret Tussenmantel wPlOiuTZkX

John Bovens, Doorn

'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr

Na zelf een aantal zoekpogingen te hebben gewaagd, hebben we contact gezocht met "De Buren". Na een intake gesprek bij ons thuis over onze wensen, werd al snel een hulp voorgesteld. Ze werk inmiddels al drie weken na onze volle tevredenheid bij ons. We bevelen zowel onze hulp als "De Buren" dan ook van harte aan.  Inmiddels bemiddelen ze zelfs al bij een volgende klus voor ons.

Paul van Dijk, Soesterberg

Bijzonder blij met De Buren. Ze hebben mij aan een keurige huishoudelijke hulp geholpen, maar ook aan een tuinman om eindelijk die boom uit de tuin te laten verwijderen en een klusjesman voor verschillende kleine klusjes in huis. Steeds weer bijzonder nette, vriendelijke, mensen.
Het scheelt mij een hoop tijd en onrust, doordat ik zelf niet op zoek hoef en bovendien ben ik verzekerd van betrouwbare en deskundige mensen over de vloer.
Tariefstelling is marktconform, dus simpelweg blij met deze diensten en de persoonijke correcte wijze waarop deze worden ingevuld.

Willemijn van Gaalen, Amersfoort

Wij zijn erg tevreden over De Buren!
Het intake-gesprek met de heer Vellinga was prettig, waarbij onze wensen gedetailleerd werden geinventariseerd. Binnen zeer korte tijd werd de huishoudelijke hulp aan ons voorgesteld en heeft zij afgelopen vrijdag tot grote tevredenheid bij ons schoongemaakt. Een huishoudelijke hulp die 'ouderwets' schoonmaakt: geen wegwerpdoekjes, maar met schoonmaakmiddel en doeken, eentje die de hoekjes niet overslaat en ook onder de bank stofzuigt. Ook een flinke berg strijk was in no time aan kant. Dat was vrijdagavond nog eens fijn thuiskomen van het werk!
Ik kan niet wachten tot ze vrijdag weer komt; De Buren bedankt!

Swim Bikinitop In By Zizzi LichtgrijsZwart eEY29DWHIb Camel Kastanjebruin Active 'vegas' Portemonnee In 9IW2YHED

Marije Krijgsman, Maarn​​​​​​​

Please, zie het boeket bloemen en de fles wijn echt als een kleine attentie voor het vele, grote werk, dat jullie tot dusver voor ons hebben gedaan en waarvoor wij jullie zeer dankbaar zijn. Uiteraard hopen we nog lang van jullie diensten gebruik te maken.

— Marjolijn, Doorn

Wat was ik blij in een verwarmd huis te komen afgelopen zaterdagavond. Heel heel veel dank voor al je moeite. Je was de reddende engel. Wat zijn jullie toch een uitkomst. Eén telefoontje en alles is geregeld. Dank.

— Lous, Doorn

Geïnteresseerd of meer
informatie?

Grey In Jackamp; Denim Jones Jeans 'iglenn' Yyb76gf
Bel ons voor een afspraak 0343-493.394

De Buren.
Goed geregeld.

'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr 'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr 'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr 'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr 'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr 'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr 'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr 'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr 'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr 'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr
'field In Navy Bag' Rains Rugzak dhQstr

Vraag het De Buren

U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen
op het nummer 0343 – 493.394.

Wij maken bij voorkeur persoonlijk met u kennis, maar mocht u het op dit moment gemakkelijker vinden, dan kunt u onderstaand formulier even invullen en op “ Verzenden” drukken. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Stel uw vraag